Q&A

 

 

1. Question: Am I permitted to bring Duty-Free liquids in my carry on bag?
Answer: Yes, but it must be carried in a security tamper-evident bag.


2. Question: If I have flight from the origin airport and have to transit at the airport before arriving at the destination air port, can I bring duty free stuff through the screening are at the transit point?
Answer: Yes, but it must be carried in a security tamper-evident bag with receipt.

 

3. Question: Am I permitted to bring Duty-Free liquids in my carry on bag?

Answer: Yes, but it must be carried in a security tamper-evident bag.

 

4. Question: If I am a government officer who is authorized to bring the weapons on board, what should I do?

Answer: Please inform the Airlines officer while you are checking in for further stage.

 

5. Question : Is liquid allowed on board?

Answer : Yes, you can, but each liquids container must be less than 100ml. and placed in a cleared, plastic carry on zip-top bag.

 

6. Question : If I have found somebody has left the stuff in the toilet, where can I ask for help?

Answer : Please don’t remove all found stuff and report to the security officers or airport staffs nearby as soon as you can.

 

7. Question : Can diabetic person bring all injection equipment and medicine on board?

Answer : Yes, Passenger has to ask the officer at the checkpoint for the security reason.

 

8.Question : Can liquid medicine be allowed on board?

Answer : Yes, but you have to has a prescription from the doctor. The medicine has to be certified true.

 

9. Question : How many zip-top re-sealable bags can each passenger brings through the checkpoint?

Answer : Just only ONE bag is allowed.

 

10. Question : Why I can’t bring a toy gun on board?

Answer : Anything that looks like a gun or any weapons is not allowed on board for security reasons.

 

11. Question : Anything that looks like a gun or any weapons is not allowed on board for security reasons.

Answer : If I have flight from the origin airport and have to transit at the airport before arriving at the destination air port, can I bring duty free stuff through the screening are at the transit point?

 

12. Question : Can I pick up my cousin at the gate?

Answer : Airport provides the public area for the arrival. Only authorized person who is possess airport security permit, is allowed to enter security restricted area.

 

13. Question : Is it safe to put the film through the x-ray machine?

Answer : Film is safe to put through the x-ray machine.

 

14. Question : Is it allowed to bring milk for infants and small children on board?

Answer : Yes, but in appropriate portion during the flight, and parents have to prove to the officer that the milk is purified.(if ask)

 

15. Question : Can I bring lipstick powder and gel liner on board?

Answer : All solid beauty products are available to be carried in your hand luggage on board. But the gel liner must be placed in a clear re-sealable bag and the container must be less than 100ml.

 

by softmelt.com รับทำเว็บไซต์